Telefon/Fax: 0230.543333
Program de lucru: 8-16
e-mail: mbacescu@yahoo.com
Home » Acasă » Campania ,,19 zile de activism împotriva abuzurilor asupra copiilor și tinerilor” la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”

https://padlet.com/oprisanuanca/cmbxkeaxopgeofqo

Inițiată de FICE România (Federația Internațională a Comunităților Educative) și derulată în perioada 1-19 noiembrie 2021, campania s-a dorit a fi o mobilizare a factorilor educaționali cu scopul identificării de soluții concrete, aplicabile în școală și comunitate, pentru diminuarea și chiar stoparea fenomenului de violență.

Promovând ideea de ,,Educație cu încurajare”, echipa de proiect,coordonată de consilierul educativ, prof. Anca Oprișanu, a derulat activități care au implicat participarea unui număr mare de cadre didactice, elevi, părinți și reprezentanți ai autorităților locale și județene. Astfel, aproximativ 300 de elevi, sub îndrumarea a 20 de profesori, au abordat teme diferite din cadrul campaniei, cu scopul conștientizării responsabilității individuale și colective în crearea și menținerea unui mediu școlar și extrașcolar fără violență, abuzuri, discriminare, bullying etc. 
            Materialele realizate de elevi: prezentări power point, creații video de impact, mesaje scrise, expoziții de desene, scrisori pentru autorități, workshopuri, evidențiază  spiritul analitic, originalitatea, creativitatea, spontaneitatea, seriozitatea și  dorința acestora de a minimiza, chiar stopa, atât în școala lor, cât și în comunitatea locală, fenomenul negativ al violenței, cu multiple forme de manifestare.

Leave a Reply

Opinia cititorilor noştri

  Căutare în site:

  Video Prezentarea Şcolii

  ECDL

  PROIECTE ERASMUS+

  2016-1-RO01-KA102-024201

  SISTEMUL DE CALITATE IN HOTELURILE DIN EUROPA
  https://sistemuldecalitateinhoteluri.blogspot.com/

  Comentarii recente:

   Codul de onoare GENIUS