Telefon/Fax: 0230.543333
Program de lucru: 8-16
e-mail: mbacescu@yahoo.com
Home » Acasă » Oferta educaţională » Consiliere şcolară » Împreună facem şcoala altfel » Opinii ale elevilor şi părinţilor despre proiectul ÎMPREUNĂ FACEM ŞCOALA ALTFEL!

În perioada 7-11 aprilie elevii s-au putut  bucura de “o altfel de școală“ la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni. Elevii din clasa noastră, a XI-a C îndrumaţi de doamna profesoară Murărescu Simona şi doamna dirigintă Bacalu Virgilia, au organizat activităţi interesante grupate într-un proiect educativ intitulat “Farmacia naturistă”. Elevii au avut ocazia să-şi prezinte cunoştinţele despre plantele medicinale din ţara noastă, încadrate într-o frumoasă prezentare PowerPoint şi etalate într-o revistă, în format electronic.

Acest proiect a fost prezentat într-un concurs organizat în şcoală, alături de alte proiecte întocmite de elevii din liceu. După deliberări prelungite, perseverenţa şi strădania noastră a fost recompensată cu un binemeritat loc fruntaş.

Pentru a fi cunoscut  şi în alte şcoli, proiectul a fost mediatizat într-o videoconferinţă naţională  alături de prezentări PowerPoint, frumos structurate, pentru care elevii au dovedit că au competenţe digitale performante.

Munca în cadrul acestui proiect, ne-a pus în situaţia să lucrăm în echipă, să colaborăm şi să ne spunem părerea deschis unul faţă de celălalt. Ne-am bucurat de rezultatul muncii noastre şi ne-am dovedit nouă înșine, că printr-o cooperare  susţinută  şi o atitudine pozitivă am realizat un proiect apreciat de cei din jur. Pentru mine,  acest proiect a fost o experienţă de învăţare dar şi mod de integrare şi de socializare cu colegii şi alţi parteneri implicaţi în acest proiect.

 Filip Alexandra, Clasa a XI-a C

Pentru mine participarea la acest concurs din Săptămâna ALTFEL a fost o experiență aparte. Am învățat multe lucruri noi, am mai progresat cu lucrul în PowerPoint, am participat pentru prima dată la o conferință onlineși la un concurs online. Prin participarea la acest concurs am înțeles că se poate învăța și altfel nu numai în sala de clasă, cu profesorul, cu cartea, caietul și pixul. În cadrul acestui proiect am realizat că dacă ai voință poți să faci ceea ce îți propui.

Precub Irina, Clasa a XI-a E

 

Pentru mine Proiectul “Împreuna facem scoala ALTFEL!”, desfășurat în Saptamâna Altfel, a fost o experiență nouă. Activitățile au fost desfasurate pe echipe, astfel încât s-a simtit atmosfera de lucru în echipa. Profesorii coordonatori au fost îndrumatorii nostri. Participarea la conferintele online a fost ceva inedit. În cadrul activitatilor desfășurate la Sectiunea 4- Istorie si Geografie am calatorit în timpurile de odinioara, am aflat informatii despre Monumente istorice locale si Personalitati istorice locale care detin un rol important în istoria nationala si am calatorit în jurul Pamântului. A fost o săptămână a cercetării și a descoperirii de noi informații.

Ignat Diana, Clasa a IX-a A

Opinia mea despre proiectul care s-a desfășurat în „Săptămâna ALTFEL” numit “Împreună facem școala ALTFEL!”, este una pozitivă și bine întemeiată, deoarece în cadrul acestei activități atât eu cât și colegii participanți,  am învățat o mulțime de lucruri utile. Am dobândit informații prețioase, din multe domenii, care ne vor fi utile pe viitor. Totodată, a fost o experiență foarte plăcută, de neuitat! Sper, din suflet, să mai am ocazia participării la astfel de activități interesante și pe viitor!

Vasiliu Andreea-Daniela,  Clasa a IX-a A

The most available way something it was and is necessary to get purchase online. The same history and with levitra online can be told that it not an exception to the rules. Rules it only restriction for actions and restrictions shouldn’t be. Because with them becomes it much more difficult to live.

Leave a Reply