Telefon/Fax: 0230.543333
Program de lucru: 8-16
e-mail: mbacescu@yahoo.com
Home » Acasă » Trupa CATHARSIS – Locul I la Festivalul de Teatru pentru pentru copii

În data de 08.04.2014, peste 100 de copii și tineri componenți a 12 trupe de elevi din clasele I – VIII și 8 trupe formate din elevi de liceu, au luat startul concursului din prima zi a Festivalului de Teatru pentru pentru copii și tineret, ediția a 8 –a. Acestora li s-au alăturat 12 interpreți de gimnaziu și 8 interpreți de liceu.

Festivalul de teatru pentru copii și tineret face parte din proiectul Zilele teatrului pentru copii și tineret la Suceava, realizat cu sprijinul Primăriei Suceava și al Consiliului Local al municipiului Suceava. Partenerii proiectului sunt Inspectoratul Școlar Suceava, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Suceava și Asociația MagiMedia.

Participanții sunt de la școlile și liceele din Suceava, dar și din localități precum: Fălticeni, Câmpulung Modovenesc, Rădăuți, Călărași, Piatra Neamț, Fundu Moldovei, Vicovu de Sus , Mihoveni.

Din şcoala noastră, a participat Trupa CATHARSIS, cu piesa Intelectualii, de Natali Croitoru, coordonator prof. Mattyllena Boicu, ocupând locul I.  De asemenea, eleva ROMINA HAMZEU a câştiga locul III la secţiunea monolog.

Vizitatori 09.04.2014 008

Vizitatori 09.04.2014 009

The most available way something it was and is necessary to get purchase online. The same history and with levitra online can be told that it not an exception to the rules. Rules it only restriction for actions and restrictions shouldn’t be. Because with them becomes it much more difficult to live.

Leave a Reply

Categorii:

Arhivă